2018. június. 20. szerda - Rafael napja van
Banner
Banner
Banner
Készpénzmentesen működik a mozgóbank

Készpénzmentesen működik a mozgóbank

2017. június 13. 10:21

Gyarapodik a készpénzmentes egységek száma: mozgóbankot hozott létre a K&H, amely az ország bármely részén bevethető. A konténerből kialakított, két munkaállomásos egység teljesen készpénzmentesen működik. A projekt célja, hogy igény esetén könnyen telepíthessék olyan helyre is, ahol ilyen szolgáltatás nincs vagy csak nehezen elérhető.

Új megoldással tesz lépéseket a készpénzmentes bankolás felé a K&H: május 24-ig lehetett kipróbálni a K&H mozgóbankot, amely kiegészíti a K&H hét készpénzmentes fiókját. A konténerből kialakított mozgóbankban többek között a hitelügyintézésben, számlavezetésben, bankkártya-igénylésben tudnak segíteni az ügyfeleknek. Előnye, hogy könnyen szállítható, így ott lehet bevetni, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá.

"Úgy látjuk, hogy az elektronikus csatornák mellett továbbra is fontos szerepe van a fiókhálózatnak. A K&H-nál fontos szerephez jutnak a készpénzmentes fiókok, amelyek gyors és zavartalan működéséhez a befizetésre is alkalmas ATM-ek teremtik meg a lehetőséget. A K&H 459 automatájának majdnem harmada, 140 ATM készpénzbefizetésre is alkalmas és a számuk a jövőben növekedni fog. A célunk az, hogy minél többekkel megismertessük a készpénzmentes bankolást" – mondta Rajna Gábor, a K&H Bank lakossági értékesítési igazgatója.

Hozzátette: „Igyekszünk megkönnyíteni az ügyfeleink életét és innovatív megoldásokkal kényelmesebbé tenni a pénzügyek intézését. A most kialakított mozgóbankkal bárhol könnyedén tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni, ahol erre igény van. A K&H mozgóbank és a többi készpénzmentes bankfiók is ideális megoldást jelent azoknak, akiknek a tanácsadók segítségére van szükségük, miközben a készpénzes műveleteket el tudják végezni a befizető ATM-ek segítségével vagy akár online is". A K&H mozgóbank a jövőben az ország számos pontján is megjelenik majd.

Hunyor Erna Szofia

Forrás: Pr7/ K&H

Partneroldalak