2019. május. 26. - Fülöp napja van
Banner
Banner
Banner
Ezüstöt ért Las Vegasban a K&H: üzletet ide! program

Ezüstöt ért Las Vegasban a K&H: üzletet ide! program

2018. október 8. 12:56

A K&H: üzletet ide! program a világ egyik legnagyobb reklám- és marketingversenyén, a Data & Marketing Association Echo Awardson egyedüli magyarként jutott a döntőbe.

Csaknem kilencven éve díjazza világszinten azokat a direkt és adatvezérelt marketingkommunikációs megoldásokat, amelyeknél a stratégián és kreatív ötleten túl a számokban mért, valódi üzleti eredmény is kiemelkedőA Data & Marketing Association (DMA). Az Echo Awardsra – amely mára a világ egyik legnagyobb reklám- és marketing versenyévé vált –, idén 31 kategóriában lehetett pályázni a világ minden tájáról. A többezer beérkezett nevezésből kategóriánként öt pályázat került shortlistre, amelyeket olyan neves cégek ügyvezetőiből és marketingigazgatóiból álló zsűri bírált el, mint a Google, az IBM, a Leo Burnett, a Wunderman Dentsu, a University of Panama vagy a University of West Virginia. A K&H Bank K&H: üzletet ide! programja egyedüli magyarként jutott a döntőbe, ahol a Financial & Insurance kategóriában hozta el az ezüst elismerést.  

„A K&H: üzletet ide! kampány 2016-os indulása óta igen impozáns eredményeket ért el, hiszen csak a tavalyi évben tíz kommunikációs szakmai elismerést zsebelt be. A mostani díj azonban minden eddigi képzeletünket, és várakozásunkat messze felülmúlta. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy egyedüli magyarként mi képviselhettük országunkat egy ilyen rangos eseményen, megmutatva azt, hogy milyen kreativitás és kommunikációs stratégiai gondolkodás van jelen a hazai szakmában. A DMA Echo Awards elismerése azt jelenti, hogy Magyarország ott van a legeredményesebb és innovatívabb kampányokat produkáló országok térképén. Hiszem, hogy vállalkozásösztönző programunkkal a lakosság és a kis- és közepes vállalkozások számára valóban egy hiánypótló és innovatív eszközt tudtunk adni, amellyel hosszú távon tudunk hozzájárulni a hazai cégvilág felpezsdítéséhez” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója a Las Vegas-i díjátadón.

A projekt megvalósulásán a Laboratory Group reklámügynökség, az OMD Hungary, mint médiavásárló, az LA Communication és a Well PR kommunikációs ügynökségek dolgoztak együtt a K&H Bank megbízásából.

Hunyor Erna Szofia
Forrás: Pr7/K&H Csoport

Partneroldalak