2019. május. 26. - Fülöp napja van
Banner
Banner
Banner
Jön az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvénye

Jön az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvénye

2018. november 6. 10:39

November 12. és 16. között rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2018. november 12-16. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a XI. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. A több mint egy évtizede megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hetén olyan hazai vállalkozó nagyágyúk szólalnak fel, mint Bige László, a Nitrogénművek tulajdonosa, aki először vesz részt a rendezvényen. Itt mutatja majd be új vállalkozásait a Palásti József, a Fornetti alapítója, de találkozhatnak Hajas László mesterfodrásszal is.

A kiállítók standjain a résztvevők értékes információkat kaphatnak vállalkozásindítás- és fejlesztés, valamint karrierépítéssel kapcsolatos kérdéseikre, miközben Magyarország legújabb egészséges gyorsételét az első hazai digitális büféből fogják felszolgálni. A budapesti Bálnában november 14-én, szerdán a Vállalkozz az Életre Napon főként arról lesz szó, hogyan válhat egy vállalkozó sikeressé, és hogyan kezelheti, illetve vonhatja le a tanúságokat a sikerből. A nap kiemelt előadói Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország vezérigazgatója, valamint Marco Iannacconne, az UniCredit Bank vezérigazgató-helyettese lesznek.

Másnap, a Generációváltás napon, érdemes azoknak figyelniük, akik egy családi vállalkozás átvételén gondolkoznak, hiszen rájuk válogatott hazai családi vállalkozások és szakemberek várnak. Előadást tart majd Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, valamint Molnár Ferenc, az idén hatvan éves Ilcsi márkáról ismert Ilcsi Szépítő Füvek Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Kilenc vidéki helyszín

A Fiatal Vállalkozók Hetén további kilenc vidéki nagyvárosban párhuzamosan is zajlanak majd a konferenciák. Az érdeklődők Miskolcon, Szegeden, Győrben, Nyíregyházán, Gyöngyösön, Zalaegerszegen, Pécsett, Szombathelyen és Kecskeméten is ellátogathatnak a rendezvénysorozat programjaira. A Fiatal Vállalkozók Hete ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Hunyor Erna Szofia
Forrás: Pr7/FIVOSZ

Partneroldalak