2019. június. 27. csütörtök - László napja van
Banner
Banner
Banner
Online ingatlanaukciót indít a CIB Csoport 

Online ingatlanaukciót indít a CIB Csoport 

2018. június 14. 12:26

A korábbi évek sikeres aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt.

Száznál is több ingatlan eredményes árverése után a Recovery Zrt. immár hatodik alkalommal szervezi meg online aukcióját. A június 20-án induló akció július végéig tart: ezalatt célszerű folyamatosan figyelni ezt az oldalt, mivel az árverésre bocsátott ingatlanok listája hetente változik. Minden héten négy-öt új ingatlant hirdetnek meg, mégpedig a korábbi aukciók talán legnépszerűbb szolgáltatása, a Buy Now (villámár) funkció beépítésével. Ezzel a gyorsan reagálók már a tényleges licitálás megkezdése előtt megszerezhetik az eladásra felkínált ingatlanokat, mégpedig egy fix, az előzetesen meghirdetett vételárnál alacsonyabb áron – tájékoztatott a CIB Csoport.

Az árverésre bocsátott ingatlancsomag közel fele lakóingatlan, nagyobbik része pedig üzleti és kereskedelmi célú: iroda, raktár, üzlethelyiség. A magánszemélyek mellett tehát a befektetők, a vállalkozók és a cégek is találhatnak ígéretes célpontot az egyedi árképzéssel és kedvezményekkel összeállított portfólióban.

Kiemelkedő eredmények

A Recovery Zrt. szakértői szerint idén változatlan kereslet mellett az előző években megszokottnál átgondoltabb befektetői magatartás jellemzi az ingatlanpiacot. Bár a magas ingatlanárak csökkenthetik az ingatlanvásárlási hajlandóságot, a kereslet ettől függetlenül erős maradhat. Ugyanakkor az új építésű ingatlanok helyett előtérbe kerülhetnek a használt ingatlanok. Ezekből adódóan a korábbinál is nagyobb szerepe lehet a kedvezményes ingatlanvásárlási lehetőségeknek, így a Recovery Zrt. ezúttal is komoly érdeklődésre számít az ingatlanaukción. A múltbeli tapasztalatok szerint a lakóingatlanokra mutatkozik a legnagyobb igény, de 2017 óta megnőtt a kereslet a kereskedelmi célú ingatlanok iránt is, így most az utóbbi területen is kiemelkedő eredményekre számít a Recovery.

Pr7
Forrás: Pr7/CIB Csoport

Partneroldalak