2019. május. 26. - Fülöp napja van
Banner
Banner
Banner
Új poggyász-szabályzat a WIZZ-nél

Új poggyász-szabályzat a WIZZ-nél

2018. október 10. 12:50

Átlátható poggyász-szabályzatát mutatta be a Wizz Air, melynek célja, hogy megkönnyítse a beszállást az utasok számára, és amely garantálja, hogy a táérsaság minden utasa ingyenesen felvihessen egy kézipoggyászt a fedélzetre november 1-től.

Évente több mint tízezer járatot érint poggyászhoz kapcsolódó késés. Az is kimutatható, hogy az elmúlt öt év során az egyes úti célokon eltöltött idő hossza folyamatosan csökken, és mára minden harmadik WIZZ-utazó három vagy kevesebb napos utat foglal. A rövidebb utazások következményeként a WIZZ Air utasai könnyű, praktikus csomaggal repülnek. Az utasok egyharmada vásárolt feladott poggyászt, és hétből átlagosan mindössze egy utas választotta a fedélzetre is felvihető kézipoggyászt.

November 1-től kezdődően minden utas felvihet a fedélzetre egy darab ingyenes kézipoggyászt (legfeljebb 40x30x20 cm), míg az elsőbbségi szolgáltatást (WIZZ Priority) megvásároló utasok egy további fedélzeti kézipoggyászt (legfeljebb 55x40x23 cm) is felvihetnek magukkal. Az utasok visszajelzései alapján és a megváltozott utazási szokásokhoz igazodva a Wizz Air bevezeti a tíz kilogramm súlyú feladott poggyászt a kényelmes utazási élmény érdekében, már hét eurótól induló áron. A légitársaság új, átlátható és igazságos poggyász-szabályzata a választás lehetőségét biztosítja utasainknak, mivel a fedélzeti és feladott poggyászokat kombinálva több mint ötven különböző összeállítást választhatnak egyéni igényeik szerint. 

Johan Eidhagen, a Wizz Air marketingigazgatója elmondta: „Az utasok szabadon választható termékeket akarnak, ezen alapul a Wizz Air által is alkalmazott ultradiszkont modell. A lehető legalacsonyabb viteldíjakat akarjuk kínálni utasainknak, átlátható árazás mellett. Azáltal, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat függetlenítjük egymástól, a Wizz Air demokratikussá teszi a repülést és lehetővé teszi, hogy az utas csak azért fizessen, amit igénybe vesz.”

Pr7
Forrás: WIZZ Air

Partneroldalak