2019. május. 26. - Fülöp napja van
Banner
Banner
Banner
Elindult a munkaerőpiaci tudásbázis felépítése

Elindult a munkaerőpiaci tudásbázis felépítése

2018. július 18. 10:53

A személyes fejlődésben nyújt segítséget a tapasztalt hr-újságírók által alapított Beyourbest.hu tudásbázis. A Filter innovatív hírszűrő platform motorjával működő oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a téma magyar és angol nyelvű cikkeit. 

A Beyourbest rendszerének alapja a Filter saját fejlesztésű hírgyűjtő algoritmusa és testre szabható, egyedi kialakítású webes megjelenítési felülete. A hír címe és néhány szavas bevezetője alapján a látogatók továbbkattinthatnak az eredeti hírforrásra. Az oldal automatizáltan gyűjti, és a szerkesztők által kategorizálva teszi közzé a legszélesebb értelmezésben a személyes fejlődéshez kapcsolható cikkeket.

Megtalálhatók a munka világával foglalkozó témák, mint a hr, a juttatások, a munkahelyi előmenetel vagy épp a munkahelyváltás, a karrier- vagy személyes problémákat tárgyaló anyagok a stresszről kedve a kiégésen át a tágabb értelemben vett személyes fejlődéshez motivációt nyújtó – stílusérzékkel, táplálkozással, testünk fejlődésével – cikkekig. Az oldal „Kulturális önfejlesztő” rovata minőségi könyv- és filmajánlókat is tartalmaz.

Hiteles tudásbázis

A portál célja, hogy személyes fejlődés témájában hiteles és minőségi tudásbázist teremtsen. A szerkesztők csak válogatott tartalmat kínálnak: a téma cikkeit előzetes szűrés után nyújtják át az olvasóknak. Ez kiemelten fontos az önfejlesztéssel, pszichológiával, képzéssel foglalkozó témák esetében, mivel számos áltudományos információ jelenik meg a területen. A platformon az ellentétes vélemények is egy helyen érhetők el, segítve a kiegyensúlyozott tájékozódást. 

A Filter algoritmikus, automatizált motorjának köszönhetően különösen alkalmas az egy-egy szakmai területet bemutató hírszűrő oldalak, tudásbázisok létrehozására. A közelmúltban indult el a startupvilág magyar és angol nyelvű információit összegyűjtő Startupinfo.hu, de várhatóan hamarosan más témákban is indulnak majd tematikus hírszűrő oldalak.
 

Pr7
Forrás: Beyourbest

Partneroldalak