2018. április. 23. hétfõ - Béla napja van
Banner
Banner
Banner
Milliárdok a cégek digitális fejlesztéseire

Milliárdok a cégek digitális fejlesztéseire

2016. december 16. 14:38

Mintegy 54 milliárd forint értékben három pályázat indult a digitális gazdaság fejlesztésére a közép-magyarországi régión kívüli kis- és középvállalkozások (kkv) számára.

Három pályázatot is kiírnak a közép-magyarországi régión kívüli kkv-k számára, mintegy 54 milliárd forint értékben - jelentette be Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fogyasztóvédelemért és infokommunikációért felelős államtitkára.

Mint mondta, a kiírásokkal széles csoportot céloznak meg: pályázhatnak hagyományos vállalatok a működésük hatékonyabbá tételére informatikai fejlesztésekre, emellett informatikai vállalatok nemzetközi piacra lépéséhez is segítséget nyújtanak, valamint indult pályázat a felhőalapú szolgáltatást nyújtó cégeknek. A kérelmeket január végén-február elejétől lehet beadni - jegyezte meg.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos kiemelte, a pályázatok kézzel fogható módon segítik a magyar gazdaság digitális átalakulását, a kkv-k vissza nem térítendő és rendkívül kedvező kamatozású visszatérítendő támogatást vehetnek igénybe.

 

Forrás: Pr7/MTI

Partneroldalak