2019. május. 26. - Fülöp napja van
Banner
Banner
Banner
Ezzel foghatunk legkönnyebben befektetőt – videó

Ezzel foghatunk legkönnyebben befektetőt – videó

2015. augusztus 12. 15:09

Ha szeretnénk tőkét csalogatni vállalkozásunkhoz, akkor jobb ha tudjuk, hogyan szólítsuk meg, ugyanis a pénznek is saját nyelve van. Ennek megértésében segíthet a professzionális üzleti tervezéssel foglalkozó Myconcept. A cég szakemberei évtizedes banki hitelezői és üzleti tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki például hitelt, vagy kockázati tőkét kapjon. Azoknak is van segítség, akiket már korábban elutasítottak a finanszírozók. 

Bár az üzleti terv készítése szinte megkerülhetetlen a vállalkozások életében, sokan inkább a kötelező rosszat, mint a lehetőséget látják benne, és nem fordítanak rá kellő figyelmet. Pedig ez az dokumentum, mely betekintést adhat vállalkozásunkba azoknak a partnereknek, akiktől pénzt, támogatást vagy együttműködést szeretnénk kapni. Úgy is mondhatnánk, hogy egy összecsapott, felkészületlen üzleti tervvel tőke után indulni olyan, mint fürdőnadrágban és papucsban randevúzni menni egy elegáns étterembe.

Akkor sincs minden veszve, ha a dédelgetett beruházási terveinket már több bank vagy befektető is visszadobta. Sziller Olivér ügyvezető elmondta: számos esetben szükség van olyan apró változtatásokra, melyeket talán a cégvezetők nem tartanak fontosnak, de a hitelezők nagyon is figyelnek rájuk – itt segít sokat a szakmai tapasztalat. Emellett az is gyakran előfordul, hogy túl nagyot álmodik egy vállalkozás, és míg az egészre nem kap pénzügyi segítséget, addig ha lépésekben valósítja meg tervét, akkor a finanszírozás is megoldható.

Ha kíváncsi arra, hogy még milyen esetekben dobhat nagyon cégén egy profi üzleti terv, akkor kattintson az alábbi videóra. 

 

 

Partneroldalak