2018. október. 20. szombat - Vendel napja van
Banner
Banner
Banner
Uniós pénzre van szüksége? az Az MFK segít

Uniós pénzre van szüksége? az Az MFK segít

2017. szeptember 25. 14:03

A közvetlen európai uniós programok pályázatai jelentik a jövőt. Ezen – az Európai Strukturális és Beruházási Alapokból lehívható forrásokon kívül rendelkezésre álló – források elnyerése egyre fontosabb. ebben segít a Magyar Fejlesztési Központ.

Információkkal, koordinálással, operatív munkával segíti a Magyar Fejlesztési Központ a magyar pályázókat abban, hogy sikeresen szerepeljenek a Brüsszelből közvetlenül elnyerhető uniós források megszerzésében - hangsúlyozta Kiss Antal, a közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kiemelte: a Magyar Fejlesztési Központ magyar nyelven, témakörönként összegyűjtve teszi közzé a brüsszeli pályázati kiírásokat honlapján, a sikerességet mutatja az 1 millió oldalletöltés. Sokat számít, hogy magyarul is olvashatók a brüsszeli pályázatok, ezzel bátorságot adnak a pályázóknak a jelentkezéshez - tette hozzá.
 

A jövőről szólva a miniszteri biztos kiemelte, hogy az Európai Unióban 2021-től új programozási időszak következik, nagy valószínűséggel Magyarország az operatív programban kevesebb forrást kap, ugyanakkor a közvetlen források felhasználásában összegyűlő tapasztalat hozzájárul majd a sikeres magyar részvételhez a közvetlen uniós források felhasználásában.

 

Forrás: Pr7/MTI

Partneroldalak