2018. július. 22. - Magdolna napja van
Banner
Banner
Banner
Berlint és Londont is beveszik a magyar startupok

Berlint és Londont is beveszik a magyar startupok

2017. június 16. 15:54

Hat hazai várost követően az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával rendezi meg a Startup Campus Roadshow határokon átívelő utolsó két állomását, Londonban és Berlinben.

Európa két legerősebb startup városában magyar vállalkozások is lehetőséget kapnak arra, hogy megmérettessék magukat egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt – írta az üzletrész.hu. A Startup Campus Roadshow idén átlépi az ország határokat. Londonban és Berlinben mutatkozhatnak be a legjobb magyar startup vállalkozások.

„A rendezvénnyel további célunk, hogy kialakítsuk azt az együttműködést Budapest, London és Berlin között, melynek keretében a magyar innovatív vállalkozások minél előbb visszaigazolást kaphatnak a termékükről, ötletükről és arról, hogy hogyan léphetnek nemzetközi piacra” – mondta el Kovács Zsolt, az Enterprise Hungary ügyvezetője.

A Techstars London vezetője, Max Kelly és előtt bizonyíthat Londonban például a Zoi elnevezésű intelligens, városi kihívásokra tervezett kerékpáros projekt is, amely GPS nyomkövetővel ellátott rendszerének segítségével, lopás esetén azonnali riasztást küld a kerékpár gazdájának. A brit fővárosban kettő, a Startup Campus London inkubációs programban résztvevő magyar csapat is bemutatkozik.

Berliben lehetőséget kap az onlinecsapatépítő applikációt fejlesztő Battlejungle is, mely a vállalati csapatépítést a mindennapi tevékenységek közé beépítve teszi hatékonnyá és egyszerűvé különböző aktivitásokkal, így segítve például egy új munkavállaló beilleszkedését a szervezetbe.

A londoni, illetve berlini Magyar Nagykövetség együttműködésében megvalósuló rendezvényeken a szervezők mindkét városban networking estet rendeznek a Londonban, illetve Berlinben élő magyar és külföldi startup vállalkozásoknak.

Pr7

Forrás: Enterprise Hungary Nonprofit Kft.

Partneroldalak