2018. június. 25. hétfõ - Vilmos napja van
Banner
Banner
Banner
Ha így játszik munka közben, még a főnök is örülhet neki

Ha így játszik munka közben, még a főnök is örülhet neki

2016. november 25. 12:53

A munka közbeni lazítás nem feltétlenül rossz dolog, hiszen a pihenőidő jó megszervezésével motivált dolgozókat, összetartó csapatot nevelhetünk, ezzel pedig az alkalmazottak megtartását és a tényleges munka közbeni hatékonyságot is növelhetjük. Egy magyar fejlesztői csapat kisebb cégeknek ingyenesen kínál megoldást a csapatépítő miniprogramok villámgyors egyeztetéséhez, így még a HR-es kollégáknak sem kerül semmibe a jobb munkahelyi hangulat. 

A változó piaci környezetben még a korábbiaknál is fontosabb a munkaerő megtartása. Főként annak fényében, hogy az Y generációsok kétharmada jellemzően egy éven belül munkahelyet vált. Éppen ezért egyre fontosabb elvárás a munkaadó részéről a rugalmasság, a jó munkahelyi hangulat, illetve a közösségépítés. Ez utóbbiban hoz újítást a Battlejungle, mely egy olyan online közösségi platformot hozott létre, aminek segítségével bárki pofonegyszerűen szervezhet csapatépítést, sport bajnokságot saját kollégáinak. A megoldás tehát a sport eszközén keresztül építi a munkahelyi közösséget.

Elég belegondolni abba, hogy mennyivel vidámabban és felfrissültebben ül vissza dolgozni az az alkalmazott, aki néhány percet valamilyen egyszerűbb, rövid, de szórakoztató mozgással töltött el, mint aki egész nap meredten bámulja a képernyőt. A programot egyébként a különféle csapatépítő vagy sportnapok megszervezésére is kiválóan alkalmazhatják a vállalatok. 

Az applikáció ingyenes funkciói maradéktalanul kielégítik a legtöbb, kkv kategóriába tartozó cég igényét. A Battlejungle mindezt azért engedheti meg magának, mert jövedelmét a hazai és nemzetközi nagyvállalatoknak szánt személyre szabási lehetőségekből szerzik – mondta a Profit7.hu-nak Ambrusz Gergő társalapító.

Ha kíváncsi, hogyan működik a rendszer, és milyen ingyenes lehetőségek vannak, kattintson az alábbi videóra!

 

Partneroldalak