2023. június. 5. hétfõ - Fatime napja van
Banner
Banner
Banner
Német pénzt keresne itthon? Ez lehet az első lépés

Német pénzt keresne itthon? Ez lehet az első lépés

2017. január 4. 12:34

Kalandra fel startupok: március a bizonyítás és lehetőségek hónapja. Ha új piacokat – elsősorban a németet  hódítaná meg, és új befektetőket keres, akkor irány a BE SMART verseny!

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) ezúttal a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschland-dal együttműködve hirdeti meg - immár ötödik alkalommal - a BE SMART startup versenyt. A kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői 2017. március 28-án a Düsseldorfi Magyar Start Up Eventen ill. 2017. március 30-31-én a think.BDPST rendezvényen nyernek bemutatkozási lehetőséget.

A 2017. március 28-án megrendezendő Düsseldorfi Magyar Startup Event smart city és mobilitás témában működő magyar startupok német piacra lépését szeretné elősegíteni. A startupoknak lehetősége lesz egyedi bemutatkozásra, pitch-ek és one-on-one megbeszélések formájában az észak-rajna-vesztfáliai régióban jelen lévő és egyéb német  nagyvállalatok innovációs vezetői, befektetők és a helyi kereskedelemfejlesztési szervezetek képviselői előtt. A legjobb cég(eke)t díjjal jutalmazzák. A rendezvényre, amelynek házigazdája a Vodafone Deutschland, exkluzív környezetben, a Vodafone düsseldorfi székházának 18. emeleti bemutatótermében kerül sor.

A think.BDPST keretében 2017. március 30-31-én megrendezendő Startup Corner a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témában várja a startupok jelentkezését. Ezeknek a vállalkozásoknak lehetőségük lesz kiállításon és pitch session formájában bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek, befektetők és nagyvállalatok innovációs vezetői előtt, valamint B2B találkozókat is szerveznek részükre. Az 5. BE SMART startup verseny szervezői olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban a jelentkezők pályázatukat elektronikus úton elküldik a besmart@bvk.hu email címre, a jelentkezési kategória megjelölésével 2017. február 10-ig. A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startup-ok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat.

A szakértői zsűri által

  • smart city és mobilitás témában kiválasztott 10 legígéretesebb startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a düsseldorfi programon,
  • valamint a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témákban kiválasztott 10 legígéretesebb startup vehet részt a think.BDPST Startup Corneren.

A nemzetközi innovációs és startup találkozókon való részvétel komoly üzleti és tapasztalatszerzési lehetőségeket jelent a startupok számára. A BVK és a társszervezők minden esetben segítséget nyújtanak a sikeres szerepléshez és a B2B, illetve a befektetői találkozók létrejöttéhez. A BVK a nyertes startupok részére mentorálást nyújt, hozzájárul ismertségük növekedéséhez, információkkal látja el őket a hazai és a nemzetközi startup világ aktuális eseményeiről, további rendezvényen való megjelenési lehetőséget biztosít számukra, ezáltal támogatva hosszú távon is fejlődésüket.

További információkért és a pályázati kiírásért kattinson ide.

 

Pr7

Forrás:BVK

 

Partneroldalak