2021. október. 24. - Salamon napja van
Banner
Banner
Banner
Ezek lehetnek az év díjnyertes irodái

Ezek lehetnek az év díjnyertes irodái

2017. december 12. 13:21

Rekordszámú nevezés gyűlt össze az idei Év Irodája Versenyen, ami már nyolcadik éve mutatja be az irodapiac és munkahelyi környezet legfrissebb trendjeit. Idén kiemelkedően jó évet zárt az ingatlanpiac.

Magasabb tempóra kapcsolt a kereskedelmi ingatlanpiac, amit jól szemléltet, hogy a nevezések száma is rekordot döntött az idei Év Irodája Versenyen. Az ingatlan.com csoporthoz tartozó iroda.hu által nyolcadik éve szervezett nonprofit megmérettetés célja, hogy összegyűjtse és bemutassa az érdeklődőknek az ingatlanpiac és a munkahelyi környezet kialakításának legfrissebb trendjeit.

Mindenkinek van beleszólása

A pályázók közül független szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, a végső döntésbe azonban a közösség is beleszólhat. A verseny jelöltjeire az azevirodaja.hu oldalon január közepéig lehet szavazni. Ami ma még kuriózumnak és különleges munkakörnyezetnek számít, az pár éven belül általánosan elérhető, megszokott irodatérré válhat.


Az Év irodája verseny egyik pályázója                                                           Fotó: iroda.hu 

„Az érdeklődők saját szavazatukkal is ki tudják fejezni, hogy milyen irodában dolgoznának szívesen. A költözés vagy irodaátalakítás előtt álló vállalkozások pedig ötleteket meríthetnek a pályázatokból a munkakörnyezet kialakítására” – mondta Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója. Az iroda.hu szakértője szerint a kollégák személyes igényeinek is megfelelő munkahelyi környezet komoly fegyverré vált a legjobb munkavállalók megszerzéséért és megtartásáért folytatott harcban.

Kiemelkedő évet zárt az ingatlanpiac

Az idei év fordulópont az ingatlanpiac életében, a válság óta nem indult annyi fejlesztés, mint az idén. Kalmár Zoltán szerint ezt jól szemlélteti, hogy Az Év Tervezett Projektje kategóriában például több mint negyven pályázat érkezett a versenyre, ami szintén rekordot jelent. Az új beruházások nem csak vérfrissítést jelentenek az irodapiacon, de enyhíthetik a legjobb minőségű irodák iránt mutatkozó túlkeresletet is. Ebből pedig hosszú távon leginkább a bérlők és a munkavállalók profitálhatnak.

Pr7

Forrás: iroda.hu/ingatlan.com

Partneroldalak