2022. május. 27. péntek - Hella napja van
Banner
Banner
Banner
OTP-pályázat: középpontban a fejlesztések

OTP-pályázat: középpontban a fejlesztések

2018. szeptember 11. 13:39

Idén már második alkalommal hirdeti meg az OTP Bank vállalati üzletága innovációs pályázatát.

Az OTP Bank Üzletrace 2.0 pályázata a felsőoktatásban tanuló diákoknak szól, a versenyre bármely magyarországi egyetem vagy főiskola hallgatója nevezhet, az intézmény típusától vagy a hallgató szakjától függetlenül. 

„A tavalyi sikeres bemutatkozás után ismét az a célunk a pályázattal, hogy a bankszektor izgalmas, de kihívásokkal teli terepén kreativitásra sarkalljuk a diákokat, és olyan formabontó ötleteknek adjunk teret, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki működésen” – emelte ki Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

A jelentkezés egyszerű. A jelentkezési lap kitöltése mellett három diából álló prezentációt kell készíteni egy meghatározott témában. Az egyénileg jelentkezőknek arra a kérdésre kell választ adniuk, hogy a cégek pénzügyi kiszolgálásában milyen szerepe lehet a jövőben az OTP Business üzletágnak. A zsűri a szakmai tartalom mellett, a benyújtott anyag logikai, formai minősége alapján választja majd ki a legjobb 15 pályázót, akik részt vesznek a budapesti döntőben.

A fődíjért háromfős csapatok küzdenek majd, akiket előre kisorsolnak. A véletlenszerűen alkotott csapatoknak két nap alatt, az OTP szakértői és mentorai segítségével kell egy üzleti esettanulmányt kidolgozniuk, majd ötleteiteket a szakmai zsűrinek prezentálniuk. A legjobb három csapat pénzjutalomban részesül, a többiek pedig tárgynyereményt kapnak. Pályázni ezen a weboldalon, október 14-ig lehet.

Az OTP Business pályázatára a bankszektor iránt érdeklődő hallgatók jelentkezését várják, akik készek rá, hogy részesei legyenek a terület megújításának. A versenyzők betekintést nyerhetnek a vállalkozói ügyfelek kiszolgálásának világába, részt vehetnek egy-egy banki terület működésének újragondolásában, illetve lehetőségük adódik később akár gyakornokként csatlakozni a bank csapatához. 

Nyeremények
1.hely: 900 000 forint
2.hely: 600 000 forint
3.hely: 450 000 forint

Részvételi feltételek

  • Aktív hallgatói jogviszony a 2018-as őszi félévben, amelyről igazoló dokumentum bemutatása is szükséges.
  • A versenyre történő jelentkezés egyénileg történik, a jelentkezéssel egyidejűleg az első fordulóban benyújtott pályázati anyag kizárólag a résztvevő saját munkája lehet.
  • Az első fordulón történő továbbjutás feltétele, hogy a pályázó vállalja, hogy megjelenik a 2018. november 8-9-én megrendezett 2. fordulón.

Pr7
Forrás:OTP Bank

Partneroldalak