2021. szeptember. 16. csütörtök - Edit napja van
Banner
Banner
Banner
Hamarosan megnyílik a Millenáris Startup Campus

Hamarosan megnyílik a Millenáris Startup Campus

2018. július 9. 16:45

Az utolsó simításokat végzik a Millenáris Startup Campuson, amely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb közösségi irodájaként nyitja meg kapuit hamarosan a hazai startupok, innovatív vállalkozások, szabadúszók, valamint a velük együttműködő nagyvállalatok előtt. Nézzük, hogy mire számíthatnak azok, akik élnének a közösségi iroda által nyújtotta lehetőségekkel.

A Millenáris Startup Campus 180 munkaasztallal, 1500 fős rendezvényteremmel, száz fős előadóteremmel, két szemináriumteremmel, 24 irodával és tárgyalóval várja a hazai startup-szcéna szereplőit.

A Forbes jóvoltából exkluzív betekintést kaphatunk a júliusban debütáló irodakomplexumba, ahol a hatalmas belső terek mellett számos inspiráló, kreatív megoldás várja az érdeklődő vállalkozásokat. A közösségi irodát úszóasztalokkal, napozóágyakkal, lebegő konténerekkel és még számos hasonló innovatív ötlettel töltötték fel, az alábbiakban pedig a campus legmodernebb coworking megoldásait emeltük ki.


A Millenárison nyíló Starup Campus látvényterve               Fotó: Sebestyén László, Forbes

Némi hasonlóság mutatkozik a párizsi Station F-fel, a világ legnagyobb startupinkubátoraként tevékenykedő irodakomplexummal. Ugyanakkor a Millenáris Startup Campus nem kíván inkubátorként működni, kizárólag befogadóhelyként funkcionál. A lebegő irodák mellett pedig kiváló hangszigetelésű, üvegkalitkára emlékeztető tárgyalók is bérelhetők.

Úszóasztalok egy napra

Az campus további nagy előnye, hogy úgynevezett úszóasztalok is bérelhetők, akár egy napra is – ez a megoldás leginkább a szabadúszóknak lehet ideális. A közösségi irodát úgy alakították ki, hogy a kibérelhető asztalok mellett akár előadások, konferenciák helyszínéül is szolgálhasson, így a campuson helyet kapott egy nagyjából száz fő befogadására alkalmas előadóterem is, amelynek tervezésekor a modern dizájnt a változatos színek biztosítják.

Pr7
Forrás: Széchenyi Tőkealap-kezelő

Partneroldalak