2021. szeptember. 16. csütörtök - Edit napja van
Banner
Banner
Banner
Magyar cég Amerikában hódítana

Magyar cég Amerikában hódítana

2018. július 5. 13:34

Az egyik legmeghatározóbb videófesztiválon, a VidCon-on vett részt a Post for Rent, egyedüli magyar cégként. 

Az influencer marketing platform, a Post for Rent a világ 3. legnagyobb videó kontent gyártójának, a BBTV-nek (BroadbandTV) meghívására érkezett Kaliforniába, a június végén rendezett videós gatheringre. A Post for Rent és a média óriás annak amerikai és angol influencer bázisának bevonásáról tárgyalt, amely óriási mérföldkövet jelenthet a tengerentúli piacok térhódításában.

A Post for Rent és a Broadband TV közös kiállítási standon jelent meg a nagyközönség előtt. A videóvilág meghatározó eseményén több tízezer résztvevő; Youtube-osok, vloggerek, gamerek, influencerek, fanok előtt mutatkozott be a hazai alapítású platform, interaktív standokon. A két cég az amerikai és angol influencer bázisok integrálásáról is egyeztetett, melynek köszönhetően a Post for Rent rendszerében a potenciális influencer és reach szám szignifikánsan növekedhet a jövőben.

Az angol talent ügynökséggel, a Hello Managementtel kötött megállapodás keretén belül a VidCon-on volt még a 2,6 millió követővel rendelkező énekes, insta sztár Liam Ferrari, a Grammy díjas szövegíró-énekes Jackie’s Boy és 750 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube DIY sztár, Cassie Diamond is, mindannyian a Post for Rent képviseletében.

Nem a nulláról kezdik az amerikai piachódítást

„Amerika az influencer marketing mekkája, ahol a volumenek jóval nagyobb léptékűek elérésben, integráltságban, kampányokban és persze budgetben. Ezek a méretek már szinte nélkülözhetetlenné teszik az automatizált platformok használatát, mint amilyen a Post for Rent is. Ezért lát bennünk potenciált a több, mint havi 34 milliárdos nézettséget elérő BBTV” – mondta az amerikai tervek kapcsán Csiszár Gergő, a Post for Rent ügyvezetője.

A cég nem a nulláról kezdi az amerikai piachódítást, már most több száz amerikai véleményvezér vonható be social kampányokba a platformon keresztül, a világ bármely pontjáról, potenciálisan 52 millió követőt elérve. A korábbi piacbővítéseknek köszönhetően az adat-vezérelt rendszeren keresztül a közelmúltban is több amerikai kampány futott, többek közt a CrowdSurf megbízásából. A felületen elérhető influencerek száma jelenleg meghaladja a 26 ezret, a potenciális reach szám pedig megközelíti a 336 milliót.

Pr7
Forrás: Post for Rent

Partneroldalak