2021. szeptember. 16. csütörtök - Edit napja van
Banner
Banner
Banner
Magyar cég kapta az online üzleti világ „Oscar-díját”

Magyar cég kapta az online üzleti világ „Oscar-díját”

2018. október 9. 10:31

Rangos elismerést kapott az Antavo szegedi startup: az online üzleti világ „Oscar-díjaként” is emlegetett versenyen, Londonban jutalmazták egyik kiemelt sikerű online kampányukat.

Az online üzleti világ „Oscar-díjának” is nevezik az eCommerce Awards Excellence-t, melyen komoly hírű nemzetközi cégek online kampányai vetélkednek egymással. Nagy-Britannia legrangosabb internetes kereskedői díjának „Legjobb e-mail marketing kampány” kategóriájában lett győztes a szegedi Antavo, mely kiemelkedő nemzetközi sikert jelent a cég életében. 

A rangos elismerést szeptember végén vették át Londonban az Antavo igazgatósági tagjai, Kecsmár Zsuzsa és Rohini Contractor. A díjat egy neves nemzetközi divatcéggel, a LuisaViaRoma-val közös, kiemelt sikerű és újszerű online hűségprogram kialakításáért kapták. Jelenleg a vállalat olyan marketingszoftvert fejleszt, melynek célja hatékony, nem hagyományos hűségprogramok kialakítása és futtatása – egy ilyen újszerű program elismeréseként kapták az eCommerce-díjat. Főként a divatiparban működő cégeket célozzák meg termékükkel országhatárok nélkül.

Megháromszorozódott bevétel

Az Antavo egy Szegedről indult startup vállalkozás, melynek online szoftvereit öt kontinens több, mint harmincezer vállalkozása használta már. A cég az elmúlt évben komoly szakmai sikereket könyvelhetett el: megháromszorozódott a bevételük, valamint 14-ről 40 főre nőtt az alkalmazottaik száma. Ezért Budapesti és londoni irodájuk mellett új szegedi helyszínre költöznek: a Kelemen utcai Mayer-ház emeletén alakítottak ki számukra egy új, 400 négyzetméteres irodát. 

A cég vezetőinek célja, hogy friss, modern és inspiráló munkakörnyezetet biztosítsanak a jelenlegi és leendő munkavállalóinknak. Pillanatnyilag összesen öt nemzetiségből származó munkatársakkal dolgoznak együtt, és folyamatosan bővíteni szeretnék az Antavo csapatát.

Pr7
Forrás: Avanto

Partneroldalak