2021. október. 24. - Salamon napja van
Banner
Banner
Banner
Startup verseny a Dunán

Startup verseny a Dunán

2018. március 28. 12:31

Budapestre jött Rheinland Pitch egyik elődöntője. Négy kiváló magyar startup, a Mindtech, a Pozi, a Potzak és a Hanor mérkőzött meg egymással.

Rheinland Pitch on Danube címmel rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a Digital Stadt Dusseldorf Egyesülettel és a Startplatz Dusseldorffal együttműködve a Rheinland Pitch, az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató németországi startup verseny elődöntőjét. A 2013-ban alapított verseny elődöntőinek négy Rajna-menti metropolisz mellett első alkalommal Budapest is otthont ad.

Négy kiváló magyar startup, a Mindtech, a Pozi, a Potzak és a Hanor mérkőzött meg egymással, a júniusi düsseldorfi döntőbe a Pozi jutott, a beltéri gyártáslogisztikai pozícionáló rendszerével.

A komoly médiafigyelem mellett zajló németországi döntő kiváló lehetőségeket biztosít a vállalkozásoknak arra, hogy kapcsolatokat építsenek német befektetőkkel, cégvezetőkkel, döntéshozókkal, és megismerjék a német startup ökoszisztémát.

„A Rheinland Pitch on Danube a BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának része, és a think.BDPST kísérőrendezvénye ugyanúgy, mint a másnapi III. Startup Budapest Fórumunk és a csütörtöki Startup Expo. A Fórumon a 7. Be Smart és a V4 EYES  2.0  versenyeink nyerteseinek, mintegy húsz kiemelkedő startupnak adunk át díjakat, a Startup Expon tíz, a jövő közlekedése témájában dolgozó nyertesünk állít ki” – mondta Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

A rendezvénysorozat fővédnökei Tarlós István Budapest Főváros főpolgármestere és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter-

Pr7
Forrás: BVK

Partneroldalak